Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Karácsony előtt befejezi a DRV Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 20.
ImageIgazi slágertéma tavasz óta Velencén – mint ahogy az egész tó környékén – a DRV ZRt által végzett karbantartási, hálózat tisztítási folyamat, amelynek kapcsán az elmúlt időszakban gyakran folyt zavaros, „fekete víz” a csapokból, illetve időnként órákig szünetelt az ivóvíz szolgáltatás.
Tovább...
 
Újabb kormányzati források az Árpád-ház programra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 20.
ImageIsmét fontos döntéseket hozott Magyarország kormánya az Árpád-ház Programmal és annak fehérvári fejlesztéseivel kapcsolatban. A napokban megjelent kormányhatározat szerint 65 millió forint költségvetési forrást biztosítanak „Az ország bölcsője” alprogram második szakaszára.
Tovább...
 
Arany Rózsa Velencének! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 20.
ImageJelentős elismerésben részesült Velence városa. A Virágos Magyarország környezetszépítő verseny döntnökei a tóparti településnek ítélték az Arany Rózsa-díjat, amit minden évben a régióban legmagasabbra minősített város vagy község kap.
Tovább...
 
Felfázás, húgyúti fertőzés - Okok és tünetek Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Kardos Gabriella - PatikaMagazin   
2017. november 17.
ImageA húgyúti rendszer a vesékből, a vesevezetékekből, a húgyhólyagból és a húgycsőből áll, és bármely részében előfordulhat gyulladás. Ezek baktériumok, ritkábban vírusok, paraziták, gombák által okozott megbetegedését nevezzük húgyúti fertőzésnek.
Tovább...
 
Minden nap a gyermekekről szól Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 17.
ImageA gyermeki jogok fontosságára kívánják felhívni a figyelmet a tizedik éve megrendezett Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napokkal. Sportverseny, kiállítás, szakmai konferencia is színesíti a jövő heti programot, melynek mind az öt napja a gyermekekről szól.
Tovább...
 
Ideiglenesen áthelyezték a buszmegállót Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 17.
ImageA Széchenyi úton zajló szennyvízcsatorna-rekonstrukció és az útfelújítási munkálatok miatt szünetel a forgalom a városközpont irányában lévő Református Általános Iskola elnevezésű buszmegállóban. Ideiglenesen a Horvát István utca – Széchenyi út csomópontja irányába helyezték át a megállót, amely több helyijáratot is érint.
Tovább...
 
Takács Jánosné dr. kitüntetése Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2017. november 17.
ImageA Szociális Munka Napja alkalmából ünnepséget tartott az Emberi Erőforrások Minisztériuma Budapesten, az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Az eseménynek az adott kiemelt aktualitást, hogy 20 éve fogadták el a gyermekvédelmi törvényt (a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvényt).
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átadása Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. november 17.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára – a jogszabályban előírtak szerint – Erzsébet-utalványt biztosít. November 28-án és november 29-én vehetik át az utalványokat az érintettek Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatának hivatalos helyiségeiben.
Tovább...
 
Demencia vs. gondnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 16.
Miért félünk a gondnokságtól? Erre a kérdésre is válaszol dr. Csontos Norbert az Alzheimer Café következő összejövetelén november 17-én, pénteken 17.00 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
Tovább...
 
Zöld suli konferencia a Kossuthban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 16.
Zöld suli konferencia lesz a Ne vásárolj semmit! naphoz kapcsolódóan november 23-án a Kossuth Lajos Általános Iskolában. A Gaja Környezetvédő Egyesület által szervezett diákfórum fő témája a méltányos kereskedelem, amihez interaktív program is kapcsolódik. A rendezvényre november 20-ig lehet regisztrálni.
Tovább...
 
A város 61 fiatalt támogat ösztöndíjjal Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 16.
A Városháza Dísztermében köszöntötte dr. Cser-Palkovics András polgármester azokat a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló fiatalokat, akik Alba Regia Ösztöndíjban részesülnek. Az idei tanévben 61-en kapnak tanulmányi támogatást öt hónapon keresztül Székesfehérvár városától.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11342 - 11352 / 20485